Flyttefirma

Holstebro Flytte – og Budcentral er et flyttefirma med speciale i både privat og erhvervsflytning.

Vi tilbyder alle former for flytninger og services, og vores formål er at gøre flytningen så let for dig som muligt.

Derfor tager en flytning også udgangspunkt i et hjemmebesøg, hvor vi danner et overblik over de forskellige forhold der skal tages i betragtning.

Vi er et flyttefirma med fokus på kundens ønsker og behov, og derfor har vi mulighed for at hjælpe dig igennem hele flytteprocessen.

Vi udlåner uden beregning flyttekasser, samt flyttemandens flyttekasse, der består af garderobekasser, indpakningspapir samt indsatser for glas og tallerkner til brug ved nedpakningen.

Holstebro Flytte – og Budcentral er et yderst fleksibelt flyttefirma, og derfor har du mulighed for at få tilpasset flytningen til dine ønsker og behov.

Vi kan stå for hele flytningen fra start til slut, hvor vi også foretager ned- og udpakning af indbo, så du har mindst mulig at tænke på.

Derudover har du mulighed for at få opbevaret eller opmagasineret dine møbler i opvarmet lokaler, og med adgang døgnets 24 timer, såfremt det ønskes.

Flyttekasser kan afhentes/afleveres på vor adresse, men vi kan naturligvis også sørge for transporten.

Ring til os eller udfyld kontaktformularen og lad os løse jeres næste flytning!

Skal du flytte i Herning?

Hvem er vi?

Vi er en familiedrevet virksomhed startet i 1986 og i dag ejet af Thomas, Peter og Claus Jensen.

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde til punkt og prikke – tillid, troværdighed og tingene leveret til tiden er vores nøgleord.

Vi har altid haft adresse i Holstebro, men udfører opgaver over hele landet og især i det Midt- og Vestjyske kan du se vores blå lastbiler udføre mange opgaver hver dag.

Kontakt os – du bliver ikke skuffet!

Kontakt os